ATICO AS - Webshop
Logo
Dampet torsk med poteter, gulrot og baconsaus. Allergener: Fisk, hvete, melk.
kr 90
- +
Kjøttkaker med brun saus og ertestuing. Allergener: Hvete, melk.
kr 90
- +
Langtidshevet bolle med kanel, smør og sukker Vår bolledeig er laget med meierismør, melk og eltes lenge og langsomt for den beste smaken og konsistensen. Allergener: Hvetemel, melk. OBS! Dette produktet må bestilles innen kl 13.00 dagen før henting/levering! Har du spørsmål i forbindelse med din ordre, ta direkte kontakt med nettbutikkansvarlig på 91921007 (08.00-16.00) eller mail solungmat@atico.no
kr 27
- +
Marsipankake fylt med ferskpisket kremfløte med jordbær og sukkerbrød bakt etter vår egen oppskrift med egg fra vår lokale leverandør Johnsæter Gård, Arneberg. Allergener: Hvete, melk, mandler. Denne kaken kan også lages glutenfri eller laktosefri. OBS! Dette produktet må bestilles innen kl 13.00 dagen før henting/levering! Har du spørsmål i forbindelse med din ordre, ta direkte kontakt med nettbutikkansvarlig på 91921007 (08.00-16.00) eller mail solungmat@atico.no
kr 800
- +
Marsipankake fylt med ferskpisket kremfløte med jordbær og sukkerbrød bakt etter vår egen oppskrift med egg fra vår lokale leverandør Johnsæter Gård, Arneberg. Allergener: Hvete, melk, mandler. Denne kaken kan også lages glutenfri eller laktosefri. OBS! Dette produktet må bestilles innen kl 13.00 dagen før henting/levering! Har du spørsmål i forbindelse med din ordre, ta direkte kontakt med nettbutikkansvarlig på 91921007 (08.00-16.00) eller mail solungmat@atico.no
kr 650
- +
Røkt svinekam sursøt saus med rotgrønnsaker. Allergener: Hvete, melk.
kr 90
- +
Stekt ørret filet, kokt gulrot, poteter og hollandaise. (Allergener: fisk, melk, smør, egg, soya)
kr 90
- +
Brun lapskaus laget fra bunnen av med gode råvarer. Allergener: Selleri, hvete, melk (smør), sennep.
kr 90
- +
Havrebrød er et langtidshevet brød bakt i vår steinovn. Brødet er tillsatt havregrøt for å gi et brød som er godt på smak og som har lang holdbarhet, helt uten tilsetningsstoffer. Allergener: Hvete, havre. OBS! Dette produktet må bestilles innen kl 13.00 dagen før henting/levering! Har du spørsmål i forbindelse med din ordre, ta direkte kontakt med nettbutikkansvarlig på 91921007 (08.00-16.00) eller mail solungmat@atico.no
kr 45
- +
Marsipankake fylt med ferskpisket kremfløte med jordbær og sukkerbrød bakt etter vår egen oppskrift med egg fra vår lokale leverandør Johnsæter Gård, Arneberg. Allergener: Hvete, melk, mandler. OBS! Dette produktet må bestilles innen kl 13.00 dagen før henting/levering! Har du spørsmål i forbindelse med din ordre, ta direkte kontakt med nettbutikkansvarlig på 91921007 (08.00-16.00) eller mail solungmat@atico.no
kr 39
- +
Langtidshevet bolle med vaniljekrem, melisglasur og kokos. Vår bolledeig er laget med meierismør, melk og eltes lenge og langsomt for den beste smaken og konsistensen. Allergener: Hvetemel, melk, egg. OBS! Dette produktet må bestilles innen kl 13.00 dagen før henting/levering! Har du spørsmål i forbindelse med din ordre, ta direkte kontakt med nettbutikkansvarlig på 91921007 (08.00-16.00) eller mail solungmat@atico.no
kr 27
- +
Wienerbrød rullet med meierismør. Fylt med våre egenproduserte makronfyll og vaniljekrem, toppet med mandelflarn og glanset med sukkerlake. Allergener: Hvetemel, melk, egg. OBS! Dette produktet må bestilles innen kl 13.00 dagen før henting/levering! Har du spørsmål i forbindelse med din ordre, ta direkte kontakt med nettbutikkansvarlig på 91921007 (08.00-16.00) eller mail solungmat@atico.no
kr 27
- +